AMASYA / HAMAMÖZÜ - Adil Candemir Çok Programlı Anadolu Lisesi

Kas

Okulumuz Kızılay ve kan bağışı kulübü danışman öğretmeni Haydar GÜVEN tarafından 10 Kasım Atatürk'ü anma günü programı yapıldı.

Program kapsamında ilk önce Ulu Önder Atatürk'ü anlatan sinevizyon gösterisi izletildi, daha sonda 10/İHL sını öğrencilerimizden Serkan AKKUŞ tarafından Atatürk'ün hayatı hakkında kısa bilgiler verilerek programa son verildi.

Kas

Medeniyet ve Düşünce kulübü danışman öğretmeni Yeliz FİLİZ rehberliğinde kulü öğrencileri tarafından topluma hizmet çalışmaları kapsamında Ekim ayında ' Medeniyet ve Düşünve Nedir?' Konulu okul panosu hazırlandı.

Kas

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine sağlık taraması yapıldı. Öğrencilerin ve okul çalışanlarının sağlığının değerlendirilmesi, geliştirilmesi, sağlıklı okul yaşamının sağlanması  ve sürdürülmesi, öğrenciye ve dolayısıyla topluma sağlık eğitiminin verilmesi için öğrencilerimizden ve çalışanlardan kan alınarak sağlık taramaları yapılacaktır.

Kas

Okulumuz Medeniyet ve Düşünce Kulübü danışman öğretmeni Yeliz FİLİZ rehberliğinde kulüp öğrencilerimiz tarafından Kasım ayı topluma hizmet etkinlikleri kapsamında "Medeniyet ve Düşünce Tarihimizdeki Bazı Öncü Şahsiyetler' in" tanıtıldı okul panosu hazırlandı.

Kas

İlçemiz Kaymakamı Sayın Özgür KAYA okulumuzu ziyaret etti.Kaymakamımız öğretmen ve öğrencilerimizle toplantı yaparak okulumuzun ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Kas

Atamızın vefatının ardından tam 81 yıl geçti... 10 Kasım 1938 yılında hayata gözlerini yuman Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla ve özlemle anıyoruz.

Kas

Okulumuzda Amasya İl Geneli 1. dönem  9. Sınıf matematik dersi ve 10. Sınıf kimyadersi ortak sınavları yapılmıştır.

Kas

Okulumuz Müdürü Erdoğan ŞENOL Vve İmam hatip öğrencileri tarafından Mevlid-i Nebevi Haftası kapsamında Sayın Kaymakamımız Özgür KAYA, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erdal GÜRGİL, Jandarma komutanı Oğuz SÖZAL ve daire  amirleri ziyaret edildi.

Biz seni âlemlere rahmet olarak gönderdik.(Enbiya sûresi: 106)

Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun.

Kas

Okulumuz 10. ve 11. İmam hatip Sınıfı öğrencileri tarafından Mevlid-i Nebevi haftası etkinlikleri kapsamında tebrik kartları hazırlandı.

Öğretmen ve öğrencilerimize emekleri için teşekkkür ederiz.

Kas

Peygamber Efendimiz'in doğduğu, alemleri ve dünyamızı şereflendirdiği günün içinde yer aldığı Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında okulumuz Meslek dersi öğretmeni Mustafa Çakan rehberliğinde 10/İHL sınıfı öğrencileri tarafından okul panosu hazırlandı.

Öğretmen ve öğrencilerimize emekleri için teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Medeniyet ve Düşünce Kulübü danışman öğretmeni Yeliz FİLİZ rehberliğinde kulüp öğrencilerimiz kardeşlik duygusunu geliştirmek adına  daha alt sınıflardaki öğrencilere ders ödev ve proje çalışmalarında yardımcı olmaları konulu Kasım ayı toplum hizmeti çalışması yapıldı.

Öğretmen ve öğrencilerimize emekleri için teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda  Amasya İl Geneli 1. dönem 9. sınıflara Türk dili ve edebiyatı dersi ve 10. sınıflara Coğrafya dersi ortak sınavları yapılmıştır.

Kas

Okulumuz Müdürü Erdoğan Şenol ve Atatürk İlkokulu Müdür yardımcısı Mehmet Kurtça tarafından okul servisleri denetimi yapıldı.

Denetimlerde servis araçlarında eminiyet kemeri takılıp takılmadığı, yangın tüpünün olup olmadığı gibi durumlar kontrol edildi.

Öğrencilerin can güvenliğini tehlikeye atacak her türlü kural ihlali için gerekli uyarılar yapıldı.

Kas

Her yıl 10-16 Kasım tarihleri arası Atatürk Haftası olarak kutlanır. 10-16 Kasım tarihlerini kapsayan hafta Türk milletini ve Türk topraklarını işgalcilerden kurtulmasında önemli rol üstlenen Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve kurtarıcısı Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrıldığı hafta olarak bilinir. Hayatı boyunca varlığını Türk varlığına armağan etmiş, halkın kendi kendini yönettiği Cumhuriyet idaresini kurmuş, yaşamı süresince yapmış olduğu devrimlerle, ülkemizi çağdaş ülkeler seviyesine ulaştırmış dünya lideri Atatürk, 10 Kasım 1938 günü saat 9'u 5 geçe hayata gözlerini yumdu.

10 Kasım Atatürk haftası kapsamında okulumuz Kızılay ve kan bağışı kulübü danuşman öğretmeni Haydar GÜVEN rehberliğinde kulüp öğrencileri tarafından okul panosu hazırlandı. Öğretmen ve öğrencierimize emekleri için teşekkür ederiz.