AMASYA / HAMAMÖZÜ - Adil Candemir Çok Programlı Anadolu Lisesi

Adil Candemir Çok Programlı Anadolu Lisesi

Hamit Kaplan Mah. Koza Sok. No6 Hamamözü/AMASYA
Vizyon
Öğrenci - Öğretmen - Veli arasında; • Etkili bir iletişim kurarak, • Her türlü problemin ifade edilebildiği ortamı sağlayarak, • Diyalog ortamı içerisinde, • Kendine güvenen, • Sorumluluk sahibi, • Dürüst, • Demokratik, • Girişimci ve katılımcı, • Kaliteli yüksek bilgiye ulaşan, • Yüksek Öğretim Kurumlarına bilgi ve beceri olarak hazır bireyler yetiştirerek, • Milli değerlerine sahip çıkan, • Yeni bilgilere açık bireyler yetiştirerek, Türkiye’deki eşdeğer kurumlarla yarışacak ve özel sektörün ihtiyaçlarına uygun girişimci düzeye erişmiş kaliteli ve seçkin bir kurum olmaktır.
Misyon
Biz! ... Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı kalarak, Milli Eğitim mevzuatına ve politikalarına sahip çıkan, çağın gereklerine uygun, kaliteli, yapıcı, girişimci, ekip ruhu içerisinde, öğrenci-öğretmen ve velinin memnun kaldığı sevilen bir kurum ortamını sağlamak için varız.
Kalorifer
ADSL (1 Mbit)
Okul ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
İlçe merkezimize Gümüşhacıköy ve Çorum üzerinden Minibüs hatları ile ulaşılabilir..Her saat başı Gümüşhacıköyden ve Çorumdan minibüsler hareket etmektedir...Öğretmenlerin bir bölümü ilçede ikamet etmekte olup,diğerleri Merzifon(45 km),G.Hacıköy(23 km.) ve Çorumdan(45 km.) geliş-gidiş yapmaktadır.. Gümüşhacıköy minibüs hattı ücreti 4 TL,Çorum minibüs hattı ücreti 6 TL´dir..iLÇE MERKEZİNDE EV KİRASI ÜCRETLERİ 200 İLA 350 ARASINDA DEĞİŞMEKTEDİR.Evlerin çoğu sobalı olup,doğalgaz bulunmamaktadır.
İl Merkezine 90 km.mesafededir.